» God fortsättning

Jag ville önska er alla en god fortsättning lite snabbt! Idag kom vi fram till farmor och farfar i Norrland och det var en lång bilresa men det gick fort. Jag och Milton låg och myste tillsammans hela vägen. Nu har vi ätit och varit ute och någon som heter tomten har kommit på besök. Jag tyckte att det var lite läskigt i början när det kom in en främling i huset men han delade ut fina klappar till alla och då förstod jag att han var snäll. Sedan låg jag och Milton och kollade på när alla öppnade sina klappar och vi hjälpte till med några paket som var lite svåröppnade. Vi öppnade våra paket igår och vi fick en massa goda ben, mums! Jag fick även ett flexikoppel fast det fick jag några dagar i förväg. Jag har även rivit upp några paket under julgranen under dessa dagar, de luktar ju så gott! Fast sen kom matte och sa att man var tvungen och vänta några dagar innan man får öppna de, vilket jag såklart inte riktigt förstod. Varför vänta?
Nu ska jag mysa framför brasan med Milton och må gott, imorrn ska vi ut och busa! Vi ses! 





» Tidiga Julklappar

Hejsan alla glada!
Det var längesedan..ledsen för den dåliga uppdateringen men matte har haft fullt upp, hon har fått ett nytt jobb, jätte bra tycker jag för vi får mer tid tillsammans :) dessutom så är matte mycket gladare nu och har mer energi över till mig hihi
 BILD: mitt nya vintertäcke 

Jag har fått måånga fina saker, matte kallar det för julklappar..
3 halsband
Vinter täcke hurrta
En grön dress från hurrta
och 3 matskålar :)
Camilla kunde inte vänta tills julafton hihi så jag fick klappar nu istället :)
 
 BILD: Camilla tog mitt halsband, dem är ju miiiina
 
Alla mina saker är väldigt fina , men det där vintertäcket är ju inte så kul, sommaren var bättre då slapp men frysa och ha en massa kläder..
Men Matte säger att jag har något vitt att se framemot så vi får väl se hur det är...